Lahemaa restoranide nädal Talvest kevadesse!

Tule Lahemaale ja koge, kuidas talv ulatab käe kevadele!
Kas oled valmis nautima maitseelamusi, mis ühendavad talve hubasuse ja kevade värskuse? Lahemaa restoranide nädal ootab sind 14.–23. märtsil 2025!
Üheksa ainulaadset restorani avavad oma uksed ja kutsuvad sind avastama hooajalistest maitsetest inspireeritud erimenüüsid: Vihula mõisa restoran, Sagadi mõisa restoran, Palmse mõisa kõrts, Altja kõrts, Vergi sadamas asuv Restoran Wirkes, Hara Sadama Resto, Valgejõe Veinivilla, Kodurestoran MerMer. Lisaks ka Anija Mõisakohwik Lahemaa lähistel.
Mida pakume?
Uhked mõisarestoranid: Lahemaa pärlid Sagadi, Palmse ja Vihula ning südamaa pool asuv Anija on eriti toredad just nüüd, mil restorani külastusse loob meeleolu kevade ootus. Sagadis pakutakse kevadist pisirohesalatit ja lambakarreed, Palmses ajaloolistest retseptidest inspireeritud küülikuraguud ja Vihulas hirvefileed kuusevõrse glasuuriga. Anijal ootab talviste vürtsidega kevadine rabarberikook.
Ainulaadne õhtusöök ootab 15. märtsil Valgejõe Veinivillas, kus kõik toidud on valmistatud ilma elektrita – ainult puupliidil või sütel, käsitsi hakitud ja vahustatud nagu vanal kõrtsi ajal. Pearoana pakutakse tuurasteiki.
Kevade ilu saab hea toiduga kombineerida Lahemaa mereäärsetes paikades – tuntud ja armastatud kodurestoranis MerMer Kolga-Aablas, Vergi sadama Wirkes’is ja Hara Sadama Restos. Wirkes’isse saab tulla Põhja-Eestile ainuomaselt isegi merd mööda. MerMeris ja Haral ootab teid kohalik forell, Wirkeses pakutakse räimefileed.
Põnevaid talviseid kõrtsiampse saab Altja kõrtsis – kuuma soolaheringasuppi ja soolapeki suupistet.
Tule avastama Lahemaa maitsete võlu, kus talv ja kevad kohtuvad sinu taldrikul!
Lahemaa restoranide nädalal oleme avatud ja erimenüüd serveerime Altja kõrtsis 20.-23.03 kell 12-20

Broneeri laud Altja Kõrtsi: info@altjaresto.ee | 5696 6999
